Clotilde Armand acuză: Am strâns împreună cu actori și voluntari gunoiul din piața Amzei / Nu voi plăti din buget ceva care deja a fost plătit!

Primarul Clotilde Armand spune că în Sectorul 1 este plin de gunoi „lăsat ostentativ” pe străzi și trotuare de firma de salubrizare, căreia îi transmite că „nu va plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit”.

„Nu voi accepta să fim luați de proști de această companie care emite facturi nelegale Primăriei (…) Voi depune la Parchet o nouă plângere”, afirmă Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

„Am strâns astăzi gunoiul din piața Amzei împreună cu actorii, voluntarii și cetățenii revoltați de situația pe care o vedem și o trăim. În Sectorul 1 este plin de gunoi lăsat ostentativ pe străzi și trotuare de prestatorul de servicii de salubrizare pentru că acesta are impresia că noi vom ceda și vom plăti niște facturi emise nelegal. O spun foarte ferm: nu vom ceda în fața nimănui. Pe mine nu mă interesează cum au procedat înainte această companie și foștii edili, pe mine mă interesează să respecte contractul și legea. Din informațiile mele s-au trimis facturi către primărie la suprapreț. Acest serviciu de salubrizare ne costă un sfert din bugetul local anual”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a scris pe Facebook că, miercuri după-amiază, împreună cu mai mulți voluntari, inclusiv actori – printre care îl menționează pe Marius Manole -, gunoiul din piața Amzei.

„Este o sumă fantastică pe care comunitatea o plătește să fie curat în sector. Și vedeți cât de curat este… Am ajuns să le facem noi treaba astăzi în piața Amzei. Pe banii noștri. Eu nu voi plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit, eu nu voi accepta să fim luați de proști de această companie care emite facturi nelegale Primăriei. Este inadmisibil să trateze cu atâta tupeu comunitatea locală. Repet: nu vom face nici un pas în spate în lupta noastră cu cei care încearcă să fenteze legea. Iar pentru asta voi depune la Parchet o nouă plângere. Mulțumesc Marius Manole pentru civismul tău, mulțumesc locuitorilor care au fost astăzi prezenți lângă noi. PS: În imagini este doar o mică parte din ce am strâns”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *