Victor Ponta: „Eu celor de la USR-PLUS le spun URSS”. Ce spune despre foștii colegi din PSD

Fostul premier, Victor Ponta, cel care deschide lista PRO România pentru Camera Deputaților în București, a declarat, luni seară, la B1TV, că îi numește pe cei de la USR-PLUS, URSS, pentru că ”au o singură soluție la problemele României: să intre toți la pușcărie”.

Victor Ponta: „Eu celor de la USR-PLUS le spun URSS”

„PSD-iștii au devenit mai USR-iști decât USR-iștii. PSD-iștii, în ultimul timp, se luptă cu corupția, vor să taie pensiile și toată lumea îi întreabă de ce nu s-au luptat până acum. Nu câștigă nimic electoral, se fac de râs, dacă mă întrebați pe mine. Sunt penibili pentru că deodată vrei să devii USR-ist de la PSD. Nu. Ocupă-te de electoratul tău. Au început și ei cu prostia asta, să tăiem pensiile speciale de la militari. Militarii nu au pensii speciale. De la Alexandru Ioan Cuza încoace au pensii militare, și americanii au tot pensii militare și toți cei din NATO”, a mai declarat Victor Ponta, luni seară, la B1TV.

„Dacian Cioloș are și două pensii speciale, nu una. Eu celor de la USR-PLUS le spun URSS pentru că ei au o singură soluție la problemele României – să intrăm toți în pușcărie, să rămână doar ei. Dincolo de această soluție, care a funcționat în Cambodgia, în Uniunea Sovietică, eu nu am auzit de la USR-iști cum fac cu economia (…) Obții mai multe voturi dacă stârnești urile și frustrările oamenilor, decât dacă le rezolvi problemele. Eu îi împart pe oamenii politici în două categorii – cei care construiesc și cei care distrug. (…) Eu nu cred în capacitatea USR de a ne rezolva problemele de criză. În primul rând, jumătate din populația României nu are economii, nu are venituri suficiente și sigure cu care să treacă peste un an de criză – 2021. (Persoanele din USR, n.red.) cam toți sunt oameni învârtiți, sunt copii, nepoți de securiști, de oameni bogați, trăiesc prin centrul orașului, lucrează la multinaționale. (…) Nu prea mai sunt pe la PSD așa mulți copii de securiști, sunt la USR”, a declarat Victor Ponta, luni seară, la B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *