Clotilde Armand, despre demisia șefului Gărzii de Mediu. Octavian Berceanu, propus de USR PLUS pentru funcția de șef al Gărzii de Mediu, a fost demis luni, 20 septembrie, de premierul Florin Cîțu, iar primarul Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, a declarat că cel care îi va lua locul „este fiul unui primar PNL din județul Călărași”, este vorba despre Alexandru Vasile.

„Ca locuitor al Bucureștiului vreau să-i mulțumesc lui Octavian Berceanu pentru toată munca depusă la Garda Națională de Mediu. Mulți bucureșteni au respirat un aer mult mai curat datorită implicării și muncii lui. Și știu că nu a fos ușor să facă asta”, a scris Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe pagina de Facebook.

Clotilde Armand a susținut că decizia premierului PNL Florin Cîțu are substrat politic.

„Octavian Berceanu a fost demis din funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu de către actualul premier. Înlocuitorul lui Octavian este fiul unui primar PNL din județul Călărași. Ce poți să spui mai mult decât «wow»?”, a adăugat Clotilde Armand.

Edilul din Sectorul a susținut că decizia premierului PNL Florin Cîțu are substrat politic. „Octavian Berceanu a fost demis din funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu de către actualul premier. Înlocuitorul lui Octavian este fiul unui primar PNL din județul Călărași. Ce poți să spui mai mult decât «wow»?”, a adăugat Clotilde Armand.

Alexandru Vasile, noul șef al Gărzii de Mediu

Decizia premierului Florin Cîțu de eliberare din funcția de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu a Octavian Berceanu, propus de USR PLUS pentru funcția de șef, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Plecarea lui Berceanu de la Garda de Mediu are loc în contextul în care, pe fondul retragerii din guvern a miniștrilor USR PLUS, premierul PNL i-a destituit pe secretarii de stat ai formațiunii.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *