Clotilde Armand a ținut să explice printr-o postare pe Facebook, de ce prefectul Alin Stoica nu a mai prelungit starea de alertă în Sectorul 1. Armand susține că reprezentanții Romprest au dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală.

Clotilde Armand a explicat că „Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare”.

Primarul Sectorului 1 a adăugat că „De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă”.

Ea a răspuns unui comentariu al unui internaut, anunțând că nu crede ce spun cei de la Romprest și că ”în paralel mergem în instanță pentru rezilierea contractului”.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul