Un copil a fost atacat de șase câini într-o comună din Teleorman
Un copil a fost atacat de șase câini într-o comună din Teleorman

Un copil a fost atacat de șase câini într-o comună din Teleorman, dar a avut norocul să scape cu viață. Băiatul de 13 ani a fost rănit serios, iar tatăl l-a urcat în mașină și a demarat în trombă ca să-l ducă la spital.

Copilul în vârstă de 13 ani se plimba cu mopedul în zona comunei Conteşti, judeţul Teleorman, când a fost atacat de şase câini. Din fericire, el a reuşit să scape de câini, refugiindu-se într-o curte.

Băiatul a fost transportat de tatăl său la spital, și a fost tras pe dreapta de poliție deoarece conducea cu viteză, însă polițiștii au permis deplasarea în siguranţă la spital după ce au înțeles urgența medicală, relatează B1TV.

Băiatul de 13 ani din Bucureşti își vizita bunicii, în comuna Conţeşti, judeţul Teleorman.

Copilul a fost adus la spital de tatăl său cu răni grave pe tot corpul.

Tatăl minorului în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcţiune şi cu viteză a fost oprit de un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria. În urma discuţiilor purtate cu tatăl minorului şi evaluând situaţia de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiţii de siguranţă la unitatea medicală”, au comunicat reprezentanții Poliţiei Judeţeane Teleorman.

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

Sâmbătă, Ana Oros, o femeie de 43 de ani din București, a fost ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii din sectorul 6 al Capitalei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *