Cozmin Guşă îl compară pe Iohannis cu Donald Trump, pe tema activităţilor religioase din pandemie

Cozmin Guşă îl compară pe Iohannis cu Donald Trump. Analistul politic compară atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis cu ocazia praznicului Sfintei Parascheva din 14 octombrie, cu atitudinea preşedintelui SUA, Donald Trump, care le-a impus guvernatorilor să menţină deschise bisericile, sinagogile şi moscheile în pandemie.

„TRUMP versus IOHANNIS. De Sfânta Parascheva. Președintele american zice că-n vremuri grele ca cele de azi “AVEM NEVOIE DE MAI MULTĂ RUGĂCIUNE, NU DE MAI PUȚINĂ”, și militează pentru deschiderea lăcașurilor de cult prin organizarea și responsabilizarea tuturor, dându-le ordine precise guvernatorilor statelor americane în acest sens.

Pe subiectul pelerinajelor ortodoxeiei, KWI îi trimite pe înalții ierarhi ai BOR cu “jalba-n proțap” la LuCOVID, să se-nțeleagă mai bine cu GAȘCA DE INCOMPETENȚI coordonată de către “nevroticul” Manciu, cel “fără de școală”. Dar a cărui soție lucrează la Cotroceni și-i duce zilnic cafeaua lui Iohannis…”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Cozmin Guşă îl compară pe Iohannis cu Donald Trump

„Discutam cu un prieten american experimentat aseară, care mi-a zis așa referitor la viitorul lui KWI:“Nota bene regarding Johannis : people dream of power all the time, but that kind of power and protection creates the kind of invincibility that in turn, creates monsters. He’s close to become a monster . You’ll see.”Nu-l contrazic, are dreptate!”, scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *