vilceanu jpg

A venit și prima reacție a deputatului Dan Vîlceanu după bătaia din Parlament. Săptămâna trecută, liberalul a avut o altercație cu Florin Roman, pe care l-ar fi mușcat de nas, potrivit camerelor de supraveghere de pe holurile Legislativului. Luni a apărut și raportul INML, care arată că Roman are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. Acum, Vîlceanu spune că nu l-a agresat, ci doar s-a aplecat să îi spună ceva mai de aproape.

Reporter: Regretați ce s-a întâmplat? Dan Vîlceanu: Nu o să fac declarații în legătură cu acest incident. Domnul Roman a dorit să facă acest circ, n-are decât să-l facă. Ați văzut imaginile, ele sunt mai urâte decât ce s-a întâmplat în realitate. A fost un incident de 7-8 secunde, nu mai mult, în care n-am încercat nici să îl lovesc și nici nu l-am lovit, scrie Digi 24.

Reporter: Cum nu ați încercat să-l loviți? Acele imagini sunt grăitoare. Dan Vîlceanu: Dacă îmi arătați și mie momentul în care l-am lovit cu genunchiul sau altceva, nu mai spun nimic… Sunt imagini filmate. Reporter: Aici (în imaginile de pe camerele de supraveghere) nu încercați să îl mușcați? Dan Vîlceanu: Nu, îi spun ceva. Reporter: În față? Nu la ureche? Dan Vîlceanu: Nu la ureche, în față. Îi spun ceva, ce mi-a spus și el mie. Nu au fost cuvinte colocviale. Nu mă umple de mândrie acest incident, evident, dar pe de altă parte nici nu vin la Parlament ca să fiu înjurat.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *