Preşedintele USR, Dan Barna, anunţă că are COVID-19, precizând că starea sa generală e bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

Dan Barna anunță că are COVID-19

„Am aflat în această după-amiază că am contractat COVID-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună şi voi petrece următoarele zile în autoizolare”, a scris Dan Barna pe Facebook.

„Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveţi grijă de voi şi ai voştri şi respectaţi cu stricteţe regulile de protecţie. Trecem şi peste asta”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Barna nu vrea să colaboreze cu „oameni care până nu demult l-au susținut pe Liviu Dragnea”.

Dan Barna susține că USR nu vrea să guverneze alături de PNL în condițiile racolărilor de primari PSD pe care îi fac liberalii. „În nici un scenariu”, nu susține ideea de a guverna după alegeri alături de ”oameni care până nu demult l-au susţinut pe Liviu Dragnea” a spus președintele USR.

„Cu profund disconfort, nemulţumire şi cumva este unul dintre motivele, pentru că suntem întrebaţi, în aceste zile am fost în ţară, am fost şi în Maramureş şi la Sibiu şi în Vâlcea şi în Argeş, sunt întrebat în diverse locuri de ce nu am urmat reţeta de la Bucureşti şi în alte locuri unde ar fi fost teoretic posibilă o colaborare şi acesta este unul dintre motive” și-a început expunerea Dan Barna, referindu-se la susținerea candidaților comuni pentru cele șase sectoare ale Capitalei, la alegerile locale.

Rețeta de la București ar fi putut fi aplicată și în localitățile din țară, dacă nu ar fi existat PSD-iși înscriși în PNL, a transmis președintele USR, potrivit publicației Știri pe Surse.

Leave a comment

Lasă un răspuns