Dan Barna a ironizat PSD după repetatele solicitări de anulare alegeri
Dan Barna a ironizat PSD după repetatele solicitări de anulare alegeri

Dan Barna a ironizat PSD după repetatele solicitări de anulare ale alegerilor și scandalul de proporții pe care l-au provocat la Sectorul 1. Liderul USR zice că ar trebui anulate alegerile pe toată România, dacă așa vrea PSD.

Dan Barna a ironizat PSD. „E păcat să anulăm alegerile doar în București”, a spus Barna, când a fost întrebat, joi, într-o conferință de presă, ce părere are despre solicitarea PSD de anulare votului din Capitală și reluarea alegerilor, relatează Mediafax.

„E păcat să anulăm alegerile doar pe București. Eu cred că ar trebui pe toată România. Dacă tot ne batem joc, să o facem până la capăt. (…) Știți cum e când spui o minciună și îți dai seama că nu mai poți să spui adevărul și încerci una și mai mare, și mai mare? Nu a ieșit golăneala de la Sectorul 1, acum încearcă să o dea pe tot Bucureștiul și mă aștept ca în două zile să se ceară anularea alegerilor pentru o perioadă nedefinită”, a declarat Dan Barna.

Acesta a precizat că se îndoiește că Biroul Electoral central va decide anularea votului în București, spunând că „nu există circumstanțe de niciun fel. Procesele verbale semnate (…) sunt încărcate în sistem”.

Liderul PNL Ludovic Orban este de părere că formațiunea condusă de Marcel Ciolacu trebuie să învețe să piardă.

„În politică trebuie să știi să câștigi, trebuie să și pierzi. Diferența (de voturi) intre Nicușor Dan și Gabriela Firea e atât de clară încât nu lasă loc la niciun fel de dubiu. Să nu știi să pierzi, să te agăți de niște minciuni și denaturări ale unor fapte, mi se pare lipsit de demnitate. Firea trebuie să înteleagă că bucureștenii nu au mai vrut-o primar și l-au votat primar general pe Nicușor Dan”, a declarat, joi, Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *