Actualitate

Dăncilă îl atacă pe Cîțu după vizita acestuia în județul Teleorman

Viorica Dăncilă îl atacă pe Florin Cîțu. Acuzațiile fostului prim-ministru vin după ce actualul Ministru al Finanțelor Publice a făcut o vizită în județul Teleorman.

„Obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire! Vizita ministrului Cîțu în județul Teleorman a fost făcută în bătaie de joc, pentru a-i certa și umili pe locuitorii județului. Un ministru care a prăbușit economia națională n-ar trebui să aibă tupeul de a se arăta cetățenilor și a le da lecții politice, cu autosuficiență și aroganță.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Dăncilă se laudă cu realizările economice din vremea mandatului ei. „Când veți reuși dumneavoastră, domnule Cîțu și domnilor din PNL, să duceți economia românească la o creștere de 4%, ca în 2019, în loc de o scădere de 5%, estimată pentru acest an, atunci să mergeți să vă lăudați în fața oamenilor. Până atunci ar trebui să stați ascunși, fiindcă n-aveți niciun motiv de mândrie, ci doar motive de rușine – dacă ați înțelege măcar sensul acestui cuvânt!”, continuă aceasta.

Mai mult, fostul prim-ministru este de părere că actualul primar din Alexandria va mai lua un mandat la finalul acestei luni. „Cât despre primarul PSD din Alexandria, Victor Drăgușin, acesta îi poate da oricând lecții de administrație publică ministrului Cîțu-recesiune. Sunt sigură că Victor va câștiga din nou alegerile la primărie și va conduce în continuare orașul cu profesionalism și dedicare, așa cum a făcut-o și până acum.”, încheie Viorica Dăncilă.

Related posts

Veniturile la buget mai mari decât în aceeași lună a anului trecut

Alina Angelescu

Nu se pot majora alocațiile din august pentru că nu sunt bani prevăzuți pentru asta. Guvernul va contesta legea PSD

Cîțu: cea mai mare sumă investită din ultimii 10 ani

Alina Angelescu

Cîțu împotriva lui Ciolacu

Alina Angelescu

Florin Cîțu l-a somat pe Marcel Ciolacu să-și ceară public scuze pentru declarațiile din timpul pandemiei de coronavirus

Dublarea alocațiilor, un proiect aproape imposibil în criza coronavirusului. Explicațiile ministrului de finanțe Florin Cîțu

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment