Actualitate

Daniel Tudorache, audiat la DNA. Fostul primar al Sectorului 1, chemat în dosarul achiziției tabletelor pentru elevi

Daniel Tudorache, fostul primar PSD, a fost chemat vineri seară la DNA pentru audieri de procurorul de caz, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Fostul primar al Sectorului 1, chemat în dosarul achiziției tabletelor pentru elevi.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut, joi, 38 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în două dosare în care sunt cercetate fapte de corupţie.

„În cursul zilei joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 38 de locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care două sunt entităţi aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, a precizat DNA.

Tot joi, Daniel Tudorache afirma că percheziţiile Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost efectuate în urma unei sesizări a actualului edil, Clotilde Armand, privind achiziţia de tablete pentru elevi.

„Percheziţia a fost efectuată în urma uneia dintre multele sesizări formulate de Clotilde Armand împotriva mea şi anume ‘achiziţia de tablete’ pentru elevii din Sectorul 1. Din punctul de vedere al actualului primar al Sectorului 1, achiziţia de tablete pentru copii în contextul pandemiei nu era necesară. De altfel, Clotilde Armand a început prigoana totală împotriva tuturor angajaţilor primăriei care nu au ‘pupat inelul'”, a scris Tudorache, pe Facebook.

Related posts

George Copos, trimis în judecată pentru că a plagiat o carte în închisoare

Andrada Ionescu

Comisie de anchetă parlamentară pentru achizițiile publice din perioada stării de urgență. Marcel Ciolacu: „Această șmecherie de a face achiziții directe sub masca unei pandemii a fost un furt organizat”

Profesorul Mircea Beuran, reținut pentru o șpagă de 10.000 de euro, după ce a fost denunțat de medicul care l-a mituit. DNA va cere și arestarea preventivă

Constantinescu Gabriel

Clotilde Armand dezvăluie cum arată sediul Companiei de Investiții în sănătate, pentru care se plătește chirie 20.000 € lunar

Andrada Ionescu

Denunț la DNA pentru deturnare de fonduri la Primăria Sectorului 6

Alina Angelescu

Clotilde Armand este primarul Sectorului 1. Rezultatele finale arată o diferență de peste 1.000 de voturi față de Dan Tudorache

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment