Image default
Actualitate

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: Soția mea prezintă simptome de Covid. Intru în izolare acasă, dar voi continua să muncesc

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat, vineri, că soţia sa prezintă simptome specifice COVID-19 şi, ca urmare, va intra în telemuncă, aşteptând rezultatele testelor privind infecţia cu SARS-CoV-2.

„De azi sunt posibil contact direct. Drept urmare, intru în izolare acasă, dar continui să muncesc. (…) Ştiam că, oricât m-aş proteja, există riscul ca cineva apropiat mie să contacteze această boală. Şi s-a întâmplat. Soţia mea prezintă simptome specifice COVID şi azi ni s-au recoltat probe pentru test. Aşteptăm rezultatul, dar e o şansă ridicată să fie pozitiv. Aşa că intru în telemuncă”, a scris edilul, pe Facebook.

Radu Mihaiu a precizat că va menţine contactul telefonic cu angajaţii Primăriei, iar şedinţele zilnice se vor desfăşura online.

Potrivit lui Mihaiu, Consiliul Local se va reuni în şedinţă vinerea viitoare, în contextul în care a fost pregătit proiectul de hotărâre pentru rectificarea bugetară.

Și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat într-un mesaj publicat pe Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus. Ministrul nu a participat miercuri la ședința de Guvern.

Ministrul Muncii spune că va urma tratamentul indicat și că va continua să muncească de acasă.

Este al treilea ministru din Guvern care se îmbolnăvește, după ministrul Transporturilor și ministrul Economiei.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Related posts

VIDEO. Joe Biden, viitorul președinte al SUA, s-a vaccinat în direct împotriva COVID-19

Andrada Ionescu

Spitalul din Suceava, închis. 52 de medici au fost testați pozitiv la coronavirus. Ce se va întâmpla mai departe

Constantinescu Gabriel

Deputatul Emanuel Ungureanu, infectat cu noul coronavirus: „Am purtat mască, am fost atent, dar, totuşi, se întâmplă”

Andrada Ionescu

1 comment

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, vrea să transforme tramvaiul 21 în metrou cu bani europeni și să extindă linia în Voluntari - Lumea Politică 12 ianuarie 2021 at 18:08

[…] „Actuala bandă unică nu este foarte eficientă, iar miza este de fapt să extind linia până în Ilfov, în Voluntari, ca să reduc o parte din traficul generat de cei care fac zilnic naveta. Dacă vor putea ajunge în 20 de minute din Ilfov în centrul Bucureștiului cu tramvaiul, nu cred că vor mai folosi mașina. Eu cred că și primarul de acolo va vrea fiindcă proiectul aduce beneficii mari comunității. Și Nicușor Dan cred că va vrea să facem asta dacă eu vin cu proiectul, cu banii și pot să asigur cofinanțare”, a mai explicat primarul, Radu Mihaiu. […]

Reply

Leave a Comment