Traian Băsescu: Celebrul Drulă trebuia să-și dea demisia. Mă mir că nu ați spus că mecanicul era beat pentru că a băut cu mine

Traian Băsescu ar putea suferi o intervenție pe cord, au declarat surse apropiate pentru GÂNDUL.

Fostul președinte al României a ajuns la spital, în Belgia, vineri, în stare gravă, la o zi după ce instanța a decis că a fost colaborator al Securității. Lui Traian Băsescu i s-a făcut rău imediat după ce a aflat că familia sa are la dispoziție 10 zile pentru a evacua vila în care locuiește și, în plus, nu va mai avea pază și protecție asigurată de SPP, mai scrie Gandul.

În prezent, Traian Băsescu se află internat la o clinică privată la Bruxelles și starea sa nu s-a agravat.

De asemenea, medicii iau în calcul o intervenție pe cord. O decizie în acest sens va fi luată în funcție de evoluția stării sale de sănătate și de rezultatele investigațiilor comandate de specialiști. Fostul președinte al României ar avea probleme cardiace și complicații la plămâni.

Săptămânile trecute, fostul lider de la Cotroceni, Traian Băsescu, ar fi fost internat într-un spital din România, unde a fost supus, de asemenea, la mai multe controale și investigații amănunțite.

Fostul președinte Traian Băsescu (70 de ani) a mai fost internat în trecut în Franța, unde a fost supus unei intervenții pe aortă.

„Eu am făcut o operație în care m-a operat un chirurg foarte tânăr care a ajuns profesor șef de secție. Mi-a înlocuit aorta. O operație pe care nu o putea face nimeni. Nu era român, dar nici francez. Acest profesor, deși foarte tânăr nu a fost cenzurat de sistemul de profesori care este la noi și care nu lasă niciun tânăr să se ridice”, a declarat Traian Băsescu.

În urmă cu două zile, instanța supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică.

Fostul președinte – care în timpul procesului a negat că ar fi fost colaborator al fostei Securităţi – a reacționat printr-un mesaj scurt, după decizia instanței, spunând că se va adresa Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *