Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a venit la Spitalul Sfântul Pantelimon.Aceasta nu a fost lăsată să intre în curtea Spitalului Sfântul Pantelimon. Diana Șoșoacă i-a acuzat pe paznici de „abuz în serviciu”, „incultură crasă legislativă” și l-a numit pe unul dintre paznici „element”, potrivit Aleph News.

„Nu aveți voie să mă atingeți. Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României. Am voie să stau înăuntru. Unde scrie că e carantină? Nu mă interesează. Deci chiar este abuz în serviciu. Deschideți vă rog să intru acolo. Incultură crasă legislativă. Deci deschideți poarta acum. Pentru mine, nu aveți voie să mă țineți la poartă”, a spus Diana Șoșoacă la poarta spitalului.

Diana Șoșoacă, dialog cu doi paznici în curtea spitalului: „Cine este acest element pe care îl apărați? Vă rog să-l luați de aici”

Diana Șoșoacă: „Deci lucrează la pază, dar nu poartă ecuson. Și-a dat o identitate falsă.Și așa e învățat să vorbească? Trebuie lumea să vadă în ce hal trăim în România și cine ne păzește și cine menține ordinea în aceste instituții publice.V-am și arătat legitimația, nu puneți mâna pe ea că nu aveți voie. Eu m-am declinat identitatea”.

Diana Șoșoacă cere demisia lui Raed Arafat după tragedia de la Spitalul Matei Balș. În incendiul de la Matei Balș au murit cinci persoane, iar senatoarea AUR consideră că Arafat este responsabil de nu mai puțin de șase tragedii care au lovit sistemul sanitar românesc în ultimii ani.

„Sunt chestiuni pe care le-am aflat, nu pot să vi le devoalez, dar nu sunt singurul demnitar care a venit aici. Mai este și doamna deputat Laura Vicol, tot avocat, care întâmplător se afla aici din cu totul alte motive. Atât pot să vă spun, că este obligatoriu să existe cel puțin o demisie și demisia principală este a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment care se petrece și dânsul nu cade niciodată. Dacă mai pun și Colectivul, înseamnă că avem patru. Dacă mai pun și lacul Siutghiol, avem cinci. Dacă mai pun și Munții Apuseni, avem șase”, a declarat Diana Șoșoacă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *