Diana Stoica, deputată USR, a criticat dur coaliția de guvernare PSD-PNL. Parlamentarul a acuzat ambele partide de nerespectarea promisiunilor făcute la intrarea la guvernare, în special în ceea ce privește creșterea taxelor.

PSD-ul, nici PNL-ul nu s-au ținut de cuvânt. Când au intrat la guvernare au spus că nu o să crească taxele. Ce să vezi? Și când era domnul Ciucă premier, și când era domnul Ciolacu premier au crescut în continuare taxele” a declarat Diana Stoica duminică seara, într-o emisiune B1TV Ea a adăugat că guvernul ar trebui să se concentreze pe reducerea cheltuielilor statului, menționând că „anul trecut au fost 14.000 de noi angajați la stat”.

Deputata USR a criticat și discuțiile recente privind calendarul alegerilor, considerându-le irelevante: „Alegerile sunt irelevante, fie că sunt cu două săptămâni mai devreme sau cu două săptămâni mai târziu este irelevant.” În schimb, ea a cerut explicații pentru cele 1,7 milioane de voturi anulate sau pierdute la alegerile anterioare: „Dacă vor să vorbim de alegeri să vină să spună ce s-a întâmplat cu cele 1,7 milioane de voturi anulate sau pierdute, să își asume tot haosul de dezorganizare de alegeri.”

Stoica a cerut demisia lui Greblă din fruntea Autorității Electorale Permanente (AEP) și a criticat PNL pentru considerentele electorale în stabilirea calendarului alegerilor: „Ciolacu a ieșit și a spus foarte clar, ăsta este calendarul pe tot anul. Noi am contestat comasarea alegerilor că nu e democratică, dar să le lase așa cum le-au pus, nu să zăpăcească pe toată lumea doar pentru că PNL crede că o să crească șansele dacă își lansează domnul Ciucă cartea aia”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *