Dominic Fritz a fost huiduit la un concert, unde a apărut în mijlocul mulțimii

Dominic Fritz a fost huiduit la un concert, unde a apărut în mijlocul mulțimii. Primarul Timișoarei a primit huiduieli în loc de aplauze, în parcul din oraș unde avea loc concertul legendarei trupe Phoenix.

Primarul USR al Timișoarei, Dominic Fritz, a fost primit cu huiduieli marți seară în Parcul Rozelor, unde trupa Pheonix susținea un concert aniversar.

Edilul a urcat pe scenă, marți seară, de Ziua Timișoarei, pentru a înmâna un trofeu trupei Phoenix, care a aniversat 60 de ani de activitate. Dominic Fritz a fost huiduit frenetic de publicul prezent, relatează B1TV.

Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a spunea la microfon primarul USR al orașului, în timp ce era huiduit de asistență.

Pentru a marcat Ziua Timișoarei, Casa de Cultură a pregătit mai multe concerte și expoziții, iar unul dintre ele a fost cel al trupei Pheonix, care a aniversat 60 de ani de activitate.

Ziua Timișoarei este sărbătorită anual pe 3 august, evocând data de 3 august 1919, când trupele române au eliberat cel mai mare oraș al Banatului.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *