Donald Trump l-ar deporta pe Prințul Harry dacă ar fi reales președinte: „A trădat-o pe Regină. E de neiertat”
Donald Trump l-ar deporta pe Prințul Harry dacă ar fi reales președinte: „A trădat-o pe Regină. E de neiertat”

Donald Trump a dat de înțeles că l-ar putea deporta pe prințul Harry dacă ar fi reales președinte al Statelor Unite.

 

El a criticat Administrația Biden, spunând că aceasta „l-a protejat” pe Harry, pe care îl acuză că „a trădat-o pe regină” transmite B1TV.

Prințul Harry a renunțat la îndatoririle regale în 2020 și s-a mutat în California împreună cu soția sa, Meghan, și cei doi copii.

Ducele de Sussex a primit o viză, deși a mărturisit în memoriile sale că a consumat diverse droguri, iar în formularul de solicitare a vizei pentru SUA trebuie să răspundă la întrebări despre consumul de droguri sau dependență.

Think tank-ul conservator The Heritage Foundation a solicitat să vadă formularul completat de prinț, însă autoritățile americane au refuzat să furnizeze documentele, argumentând că acestea nu sunt de interes public. Vineri, cazul a ajuns în fața unui tribunal din Washington, care trebuie să decidă dacă guvernul american ar trebui sau nu să facă public formularul completat de Harry.

Donald Trump, critici la adresa Prințului Harry și a Administrației Biden

În această conjunctură, Donald Trump a dat de înțeles că l-ar putea deporta prințul Harry dacă ar câștiga alegerile prezidențiale de anul acesta.

El a trădat-o pe regină. E de neiertat. E pe cont propriu, dacă ar fi după mine”, a declarat Trump, conform Daily Express.

El a acuzat apoi Administrația Biden că „l-a protejat pe Harry” și a fost „prea generoasă”, iar despre familia regală britanică a spus că a fost „prea amabilă” cu Harry după „ceea ce a făcut”.

Donald Trump l-a avertizat apoi pe prințul Harry că, dacă ar fi reales, „nu-l va proteja” cum a făcut Joe Biden.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *