drive-thru Cora Pantelimon
Centrul de vaccinare de tip drive-thru Cora Pantelimon va fi deschis vineri. Este primul centru de acest fel din sectorul 2 al Capitalei.
„Am urgentat deschiderea unui astfel de centru și în sectorul nostru, căci s-a dovedit a fi un model mai atractiv pentru români”, a precizat primarul sectorului 2.
Radu Mihaiu spune că, astfel, vor avea acces rapid și facil la imunizare toate persoanelor dornice să se vaccineze. Nu este vorba doar despre bucureșteni, ci și despre persoane din zonele limitrofe sau aflate în tranzit prin București.
„Este o formulă simplă și practică – direct din mașină, doar cu buletinul, fără programare în platformă, fără zile de așteptare”, a punctat Radu Mihaiu.
Noul centru se va deschide mâine, 21 mai, și va avea program zilnic între orele 8.00 – 20.00. Aici, vor putea fi vaccinate între 800 și 1.000 de persoane pe zi.
Vaccinul folosit este cel produs de compania Pfizer BionTech. La drive-thru Cora Pantelimon pot primi rapelul persoanele care au fost vaccinate cu prima doză în alte centre.
Un alt centru de vaccinare drive thru a fost astăzi deschis săptămâna aceasta de Primăria Sectorului 6 în parcarea Plaza Romania.
„3 medici, 9 asistente, dacă cerea va crește, vom suplimenta. (…) Deja avem cel de-al doilea drive thru dedicat vaccinării după cel deschis săptămâna trecută de către centrul medical Dr. Dan Furtună la METRO MILITARI”, a anunțat primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Lasă un răspuns