Elena Udrea contestație. Este ședință secretă la judecata dosarului
Elena Udrea contestație. Este ședință secretă la judecata dosarului

Elena Udrea contestație. Este ședință secretă la judecata dosarului Elenei Udrea, pentru că fostul ministru a cerut acest lucru. Vor fi expuse „aspecte intime” din viața acesteia, a explicat avocatul fostului ministru al turismului. La ședința de joi de la Curtea de Casație, DNA încearcă să o împiedice să părăsească România, până ce condamnarea la opt ani de închisoare cu executare va deveni definitivă – cel puțin așa speră procurorii.

 

Principalul argument al procurorilor este că Elena Udrea a mai fugit de executarea unei sentințe definitive, chiar dacă a fost între timp anulată.

Fostul ministru se apără și spune că nici vorbă de așa ceva.

Elena Udrea contestație. Ședința de judecată de joi va fi secretă, se va desfășura fără participarea publicului, după ce Elena Udrea a cerut acest lucru. Avocatul ei a transmis că ea va expune aspecte intime din viața personală legate de probleme de sănătate care necesită tratament în străinătate, relatează Digi24.

Joi, la instanța supremă se analizează contestația procurorilor DNA față de decizia prin care pe 5 martie, judecătorii Curții de Apel București i-au permis Elenei Udrea să poată pleca din țară. Procurorii au cerut judecătorilor să impună măsura controlului judiciar față de aceasta.

Pe 2 martie, Elena Udrea a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare pentru infracțiunile pentru care a fost trimisă în judecată de DNA în legătură cu dosarul finanțării campaniei electorale din 2009.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *