Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea – aflată în arest în Bulgaria după ce a fugit din țară – a reacționat, miercuri, pentru prima dată de la condamnarea sa definitivă, în 7 aprilie, la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Ea susține că este arestată ilegal și reclamă „nedreptatea și nelegalitatea” la care ar fi supusă.

Mesajul Elenei Udrea a fost transmis de către iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, pe pagina sa de Facebook, el spunând că a vizita-o în Bulgaria.

Elena Udrea susține că este arestată ilegal și că nu este doar cauza sa, ci și „cauza apărării Constituției”.

  • „Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.
  • Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând”, a transmis Elena Udrea.
  • Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pt a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!
  • Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mama să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea va fi extrădată în România pentru a fi încarcerată, a decis marți Tribunalul din orașul Blagoevgrad. Decizia instanței nu este însă definitivă.

Elena Udrea a cerut instanței să fie plasată în arest la domiciliu, prezentând documente care arată că și-a închiriat în Bulgaria o locuință, pentru următorii 7 ani.

Elena Udrea va putea fi adusă în ţară după ce hotărârea instanţei bulgare privind extrădarea sa va rămâne definitivă, termenul în care poate fi contestată decizia pronunțată marți fiind de 5 zile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *