raed arafat
raed arafat

George Simion a făcut o serie de acuzaţii dure la adresa lui Raed Arafat. Liderul AUR susţine că şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a distrus sistemul de ambulanţă din România.

„Domnul Arafat nu ne salveaza de nimic. A pus pe butuci sistemul de Ambulanta din Romania. Noi suntem singurul partid care il contesta pe domnul Arafat. Când vom ajunge la guvernare nu o să-l mai tinem in structurile statului. Intrebarea este cine il voteaza? El este secretar de stat, e o functie politică. Cine este domnul Arafat si cine ne conduce pe noi? Care e calitatea domnului Arafat si ce servicii are în spate”, a spus George Simion, liderul AUR la postul de televiziune România TV.

„În statul român sunt niste oameni care sunt deasupra legii. Sunt niste oameni care, indiferent cine este la guvernare, sunt tinuti acolo. Din cate inteleg, domnul Arafat daca este demis isi ia jucariile si pleacă. Doar că, acele jucării au costat sute de milioane de euro şi sunt platite de romani”, a declarat liderul AUR, George Simion la România Tv.

Reamintim că, marţi, George Simion l-a alergat pe  ministrul Lucian Bode pe holurile din Parlament pentru a-i spune ce sprijin politic are Raed Arafat.

„Vrem să ştim şi noi ce sprijin politic are domnul Raed Arafat. Cine din structurile statului român îl ţine în braţe pe domnul Raed Arafat. Vrem să ştim de ce pandemia nu a fost coordonată de structuri din cadrul Ministerului Sănătăţii, de exemplu, pentru că probabil suntem singura ţară din Europa unde situaţia epidemiologică a fost coordonată de la Ministerul Afacerilor Interne, de parcă erau pregătiţi domnii poliţişti din România să aresteze virusul la comanda ministrului de Interne Vela şi la comanda nemuritorului Arafat”, a spus liderul AUR, George Simion, în plen la „Ora Guvernului”, unde a participat şi ministrul Lucian Bode.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *