Elon Musk a dezvăluit unde și cu cine și-a petrecut Haloweenul, după intoxicarea de presă rostogolită la noi despre așa zisa prezență a noului patron al Twitter la petrecerea de lux de la castelul Bran. În realitate, nici Musk și nici Angelina Jolie nu au fost în România, deși au fost persoane care ar fi jurat că i-au văzut la Bran.

Oricum, Elon Musk a vrut să risipească misterul și a distribuit o poză pe Twitter, în care apare alături de mama sa, fotomodelul internațional Maye Musk, chiar în casa acesteia.

Fondatorul Tesla a postat o poză pe Twitter în care apare alături de Maye Musk. Cei doi și-au ales ținutele inedite. Petrecerea având loc în casa lui Maye, arată B1TV.

Elon Musk a dat de înțeles că nu a participat la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran. Se vede clar că imaginea nu e făcută pe teritoriul celebrului castel. Astfel, miliardarul infirmă o mulțime de zvonuri privind vizita sa în România.

„Halloween-ul cu mama mea”, a scris Musk pe Twitter.

De ce a apărut România în ecuație

Un lucru este adevărat însă, pentru că mama lui Elon Musk, celebrul model Maye Musk, femeia care pozează și la 74 de ani, va veni în România la începutul anului viitor pentru a lansa o carte.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București. În vârstă de 74 de ani, Maye Musk este cea mai bătrănă persoană care apare pe coperta Sports Illustrated.

În 2011, mama lui Elon Musk a pozat goală pentru revista Time, secțiunea de sănătate.

Maye Musk va pleca de la București la Sofia și apoi în Turcia pentru evenimente similare.

În timp ce internauții speculau că Musk petrece Halloween-ul la Castelul Bran, afaceristul era foarte activ pe Twitter, iar în dimineața zilei de 31 octombrie, în jurul orei 02.00, fondatorul Tesla a publicat o postare referitoare la un fake news.

Este fals! Nu am postat pe Twitter niciun link spre The New York Times”, a scris ironic Elon Musk pe Twitter, după ce jurnaliștii de la The New York Times îl acuzaseră că a postat pe Twitter un link către un site care distribuie știri false.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *