Emanuel Macron a fost atacat cu roșii la prima sa ieșire în public, după ce a fost reales președinte al Franței.

Incidentul s-a petrecut într-o piață din Cergy, unde oficialul discuta cu locuitorii care au venit să-l întâmpine. La un moment dat, înspre acesta au fost aruncate roșii cherry, însă șeful statului nu a fost atins, potrivit bmftv.com, preluat de B1Tv.

Emanuel Macron a fost atacat cu roșii în timpul plimbării sale pe culoarele aglomerate ale unei piețe din prefectura Val-d’Oise, vizită pe care Palatul Elysee nu a anunțat-o decât miercuri dimineață.

Aceasta este prima apariție publică a lui Emmanuel Macron de duminică seara și sărbătorirea victoriei sale prezidențiale la Champ de Mars. Între timp, şeful statului a mers să mulţumească echipelor sale de la sediul de campanie din Paris, la sfârşitul zilei de marţi.

În discursul victoriei, Macron a promis francezilor că nimeni nu va fi lăsat pe margine și că nu este candidatul unei tabere, ci „președintele tuturor”.

O majoritate dintre noi au ales să aibă încredere în mine”, a declarat președintele francez.

De acum înainte, nu mai sunt candidatul unei tabere, ci președintele tuturor. Le spun celor care au votat pentru extrema dreaptă că responsabilitatea mea și a echipei mele va fi să abordeze preocupările lor”, a continuat Emmanuel Macron.

Voi munci pentru o societate mai justă și egalitate între bărbați și femei. Trebuie să arătăm respect deoarece țara noastră este atât de divizată… nimeni nu va fi lăsat pe margine”, spune el.

Războiul din Ucraina arată că trăim vremuri tragice”, a adăugat liderul de la Elysee.

Emmanuel Macron și-a încheiat discursul, spunând că este mândru că are ocazia să servească în continuare poporul francez.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *