Emoții pentru Clotilde Armand, candidata Dreptei la alegerile locale la primăria Sectorului 1. Judecătoria Sectorului 1 a amânat validarea sa în funcția de primar

Un magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 a luat în discuţie miercuri acest caz, însă pronunţarea a fost amânată pentru joi.

„Amână pronunţarea la data de 15.10.2020, ora 12,00, pentru când soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.396 alin.2 Cod de procedură civilă. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 14.10.2020”, a hotărât instanţa.

Clotilde Armand încă își așteaptă validarea în funcția de primar al Sectorului 1. Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat cu 40,94% dintre opţiuni, respectiv un număr de 36.455 de voturi. În schimb, Dan Tudorache, candidatul PSD, a obținut 39,81%, reprezentând 35.451 voturi.

Primarul în funcție, Dan Tudorache,  a contestat însă acest rezultat şi a depus o plângere penală la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, după ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care intră în sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, unde erau depozitaţi saci cu voturi.

În schimb, Clotilde Armand susține că imaginile cu presupusa fraudă la sacii de voturi sunt un fake-news și spune că a făcut plângere la CNA. Vrea și ea arestări, dar pentru Tudorache și Firea, considerând că aceștia au provocat scandalul, relatează Știrile ProTV.

.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul