Eugen Tomac, despre PSD-iștii care au fost surprinși în restaurant: „Sărbătoreau victoria lui Florin Iordache”

Eugen Tomac, președintele PMP, a precizat, luni, pe Facebook, că liderii PSD care au fost surprinși mai mulți la o masă într-un restaurant sărbătoreau, de fapt, victoria lui Florin Iordache în Consiliul Legislativ.

„Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viață a lui Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, conducerea PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, deși acest lucru este ilegal în aceste zile negre de pandemie. Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru că vine la doar o zi în care Marcel Ciolacu ne invita pe toți să semnăm un pact pentru sănătate”, a precizat, luni, pe Facebook, Eugen Tomac.

Eugen Tomac, despre PSD-iștii care au fost surprinși în restaurant

„În această perioadă în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranță, când milioane de elevi nu pot merge la școală, când tot mai mulți antreprenori își văd ruinate afacerile dezvoltate cu grijă ani la rând, când sute de mii de români nu mai știu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligația să dea dovadă de mai multă responsabilitate și solidaritate cu națiunea. De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluții pentru a salva locurile de muncă și a combate pandemia”, a mai scris Eugen Tomac.

Marcel Ciolacu a fost surprins încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei. Liderul PSD a fost fotografiat stând la masă, în restaurantul unei pensiuni, fără să respecte distanțarea și în prezența a 10 persoane, deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii. Fotografiile au fost surprinse sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, potrivit Digi 24.

Marcel Ciolacu și celelalte persoanele surprinse încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei au primit amenzi în valoare de de 21.000 de lei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *