În sectorul 1 al Capitalei nu va mai exista publicitate stradală ilegală. Este promisiunea primarului Clotilde Armand, care a declarat război reclamelor amplasate fără autorizație.
Dealtfel, primarul sectorului 1 a început deja desființarea acestora. Este vorba despre prisme publicitare, mesh-uri și bannere amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1.
„Vedem cu toții cum Bucureștiul este sufocat de aceste reclame amplasate ilegal. (…) Anumiți funcționari din primărie au profitat de funcția lor și au avut înțelegeri în afara legii cu firmele respective ani de zile. Această afacere ilegală a luat acum sfârșit”, a precizat primarul sectorului 1, Clotilde Armand.
„Continuăm curățenia până când nu va mai exista publicitate stradală ilegală în Sectorul 1”, a punctat Clotilde Armand.
Totodată, Armand a publicat pe pagina sa de Facebook lista locațiilor în care există reclame amplasate ilegal.
De asemenea, primarul sectorului 1 dorește preluarea și reabilitarea baze sportive Pro Rapid.

Primăria sectorului 1 promite reabilitarea bazei sportive Pro Rapid

„Anul trecut fosta conducere a primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidențial și să-i schimbe destinația. Am reușit să oprim atunci acest demers care ar fi permis distrugerea bazei sportive prin PUZ-ul Coordonator al Secolului 1”, a anunțat primarul sectorlui 1.
Baza Sportivă Pro Rapid se află, în prezent, în administrarea Ministerului Finanțelor.
Primăria sectorului 1 va face demersurile pentru ca baza sportivă să devină proprietatea Municipiului București.  Ulterior, Pro Rapid va trece în administrarea primăriei conduse de Clotilde Armand.
„Primăria Sectorului 1 va investi în reabilitarea și modernizarea Bazei Pro Rapid pentru a o reintroduce în circuitul sportiv”, a spus Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *