Actualitate

Firea a refuzat să participe la dezbaterea propusă de Nicușor Dan

Gabriela Firea a refuzat să participe la dezbaterea propusă de Nicușor Dan. Anunțul este făcut chiar de candidatul la Primăria Municipiului București din partea alianței PNL USR PLUS.

„Am invitat-o pe Gabriela Firea la o dezbatere, la atelierele de reparații ale STB, URAC, pentru că asta a fost dorința ei, exprimată în ultima ședință a Consiliului General. Am sunat-o, i-am trimis SMS, dar a refuzat să participe. Nu mă surprinde, dar îmi pare rău pentru bucureșteni Ar fi fost o ocazie potrivită pentru Gabriela Firea, primar în funcție al Bucureștiului, să răspundă unor întrebări referitoare la motivele pentru care licitația PMB pentru achiziția celor 100 de tramvaie a fost trucată, în favoarea unei firme turcești – fapt constatat prin decizia instanței, care a dat câștig de cauză societății din Arad.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan ironizează decizia Gabrielei Firea de a nu participa la dezbatere și o trage la răspundere prin acest intermediu. „Ar fi fost un prilej potrivit pentru primarul PSD, Firea, să explice bucureștenilor de ce vrea să prezinte un tramvai modernizat în anii 2010 – 2015 ca pe o realizare proprie, doar pentru că l-a vopsit. Poate pentru că n-are altă realizare în materie de tramvaie cu care să se laude? Ar fi fost, de asemenea, o ocazie perfectă pentru prim-vicepreședintele PSD să ne spună de ce Primăria Capitalei a plătit, unor personaje certate cu legea, 50 de milioane de euro pentru terenurile din Parcul Verdi, un preț de 10 ori mai mare decât prețul pieței. În acest caz, cea mai recentă investigație jurnalistică dovedește încă o dată complicitățile dintre vânzători și angajații Primăriei. Și dovedește, mai ales, faptul că bugetul Bucureștiului a fost diminuat cu o sumă uriașă.”, adaugă acesta.

Alegerile locale, așteptate cu nerăbdare de către Nicușor Dan

Acesta așteaptă cu nerăbdare alegerile locale de pe 27 septembrie. „Din păcate, Gabriela Firea a refuzat această dezbatere și s-a refugiat în monologul minciunilor care îi caracterizează mandatul de 4 ani în fruntea Primăriei. Pe 27 septembrie, hai la vot, să facem dreptate!”, încheie el.

Related posts

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu este alcoolic, bea în exces și a ajuns ”iepurele unei panarame” spune Andrei Caramitru

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan și-a inaugurat sediul de campanie într-un loc istoric al Bucureștiului

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea spune că Ministerul Sănătății informează greșit

Alina Angelescu

După ce l-a bătut pe Ponta si Tăriceanu, Bucura anunță candidatura în 2024

Alina Angelescu

Tăriceanu îi sugerează lui Orban să amâne începerea școlilor

Alina Angelescu

Leave a Comment