Image default
Actualitate

Florin Cîțu: prețurile au scăzut în august

Florin Cîțu susține că prețurile au scăzut în august. Anunțul vine după ce Ministrul Finanțelor Publice a spus că salariu mediu net a crescut în România în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

“Vești bune pentru români și foarte proaste pentru socialiști și trompetele lor! Prețurile au SCĂZUT în august relativ la iulie!!! Da, au scazut asta în timp ce venitul mediu NET crește. Rata inflației este la 2.7% în august 2020 vs. 4.1% în august 2019!!! Mai mult anul trecut rata inflației era cea mai mare din UE. A fost doi ani și jumate la rand. PNL a scos Romania din topul rusinii in UE. Nimeni nu poate nega asta.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, puterea de cumpărare a crescut. “Concluzia este simplă: puterea de cumpărare a CRESCUT în guvernarea PNL. Asta deși trecem prin cea mai mare criză din ultima sută de ani. Este evident că guvernul PNL a gestionat foarte bine aceasta perioada de criză în condiții extrem de dificile. Dar scăderea prețurilor în luna august este o veste foarte proastă pentru trompetele socialiștilor (jurnaliști, influenceri, etc). Aceștia trebuie să se chinuie astăzi mai mult că oricând și să facă din aceasta știre pozitivă una negativă.”, continuă acesta.

Florin Cîțu este de părere că România poate fi guvernată bine de PNL. “Să vedeți ce contorsiuni logice vor face să schimbe scadearea în creștere. Pentru socialiști și trompetele lor este o zi îngrozitoare. Asa cum este fiecare zi din guvernarea PNL care arata că Romania poate să fie guvernată bine și cu rezultate foarte bune în cele mai dificile condiții și cu un Parlament ostil.”, încheie el.

Related posts

Firea cere Guvernului 98 milioane de euro pentru a achita o datorie a PMB

Alina Angelescu

Florin Cîțu și-a prezentat programul de guvernare. Premierul desemnat a promis că nu va introduce noi taxe

Constantinescu Gabriel

Rareș Bogdan: Îl susțin total pe Florin Cîțu în actul său de reformă, în spatele premierului se află președintele Klaus Iohannis 

Andrada Ionescu

1 comment

Majorarea pensiilor cu 40%, insistența PSD este un act criminal 22 septembrie 2020 at 13:22

[…] Florin Cîţu a explicat că în momentul în care se afla la guvernare, PSD a renunţat la majorarea pensiilor cu 40% după o întâlnire a prim-ministrului Viorica Dăncilă şi a ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, cu reprezentanţi ai FMI şi ai Băncii Mondiale. […]

Reply

Leave a Comment