gabriela firea 2 e1592219279694

Gabriela Firea deranjată că nu se deschid teatrele. Primarul Capitalei se prezintă nemulțumită de deciziile luate de Guvernul Orban. Aceasta nu înțelege de sălile de fitness și sălile de joc se pot deschide, iar teatrele nu.

Gabriela Firea se întreabă de ce sunt permise nunțile și botezurile. După cum bine se știe, edilul Capitalei și soțul acesteia, Florentin Pandele sunt  nași de profesie. Ei au botezat în ultimii ani peste 20 de copii și au fost nașii a 15 cupluri de tineri proaspăt căsătoriți. „Guvern: se deschid salile de joc, piscinele, salile de fitness (fara dus), cresele si gradinitele private, mai intai, se permit nunti/botezuri cu 50 persoane. Primaria Capitalei : se redeschid teatrele, cu numar redus de spectatori, masti, distanta fizica, dezinfectanti, termometre. Cica nu e bine! Intr-adevar, intre o sala de teatru si una de pacanele e o diferenta! Parca si virusul e mai cu.. talent! La teatru! La pacanele trece neobservat, dragutul de el!!Sa ne ducem dupa “fenta”?”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, Firea revine cu o postare pe aceeași temă. „Ministrul tineretului si sportului s-a zbatut sa-si convinga colegii de partid si de guvern sa se redeschida, in conditii de pandemie, activitatile sportive, salile de fitness (fara dus), piscinele etc. Baietii destepti si-au convins prietenii de la putere sa redeschida cazinourile, jocurile de noroc, salile de jocuri mecanice, pacanelele.. mai popular. Iar ministrul culturii – caz unic pe mapamond -, tipa de doua zile pe toate ecranele sa fie mentinute teatrele inchise, ferecate.„, spune ea.

Ea crede că Guvernul Orban (PNL) nu se preocupă suficient de reglementările necesare pentru cultură și pentru redeschiderea bisericilor. „O putere sensibila la cazinouri, piscine si pacanele. Insensibila la cultura si religie. Caci, nici pentru biserici nu are cine pleda cu succes! Vai de noi!”, încheie primarul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *