Florin Cîțu mesaj critic la adresa opoziției. Ministrul de Finanțe rupe tăcerea și postează pe pagina sa de Facebook un mesaj dur. Amintim că atacurile la adresa lui Cîțu din partea social-democraților au fost nenumărate.

“Ciolacu invidios pe Văcăroiu și Năstase! Românii trebuie să știe, pentru că Ciolacu se face că a uitat, care este istoria privatizărilor eșuate din epoca PSD-ista. “Experții” psd-iști, mândri că sunt români, au vândut țara pe nimic în ultimii 30 de ani.”, spune acesta.

Ministrul le prezintă internauților strategiile abordate de PSD. “Au avut două strategii. Prima. Ca să vadă Europa cât sunt ei de “open” au privatizat un număr de companii dar cu condiția să poată tot ei să le capuseze după privatizare. A doua. Trebuiau să demonstreze romanilor cum “eficientizează” activitatea acestor firme, bineînțeles în schimbul unor comisioane uriașe prin intermediul firmelor de casă.”, continuă el.

Florin Cîțu dă câteva exemple de “privatizări psd-iste”. Printre cele enumerate de ministru se regăsesc nume precum: Petromidia, ARO Câmpulung și vânzarea rezervelor de de aur de la Roșia Montană.

În încheiere, Florin Cîțu le dă câteva sfaturi celor de la PSD. “1. În campania electorală când merg într-un oraș să poarte un tricou cu numele companiei de care s-a ales praful ca urmare a privatizărilor făcute de PSD. Oamenii din orașul respectiv trebuie să știe de ce au rămas pe stradă. Așa este cinstit. 2. După experiențele devastatoare pentru capitalul romanesc al privatizărilor făcute de PSD, le aduc aminte PSD-istilor că de multe ori tacearea este de aur. Asta ca să nu spun zicala românească cu fudulul.”, spune acesta.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul