Florin Cîțu a explicat alianța cu PSD. Spunea că nu va face niciodată
Florin Cîțu a explicat alianța cu PSD. Spunea că nu va face niciodată

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat miercuri că la nivelul coaliţiei de guvernare s-a stabilit ca acolo unde există preşedinte al Consiliului Judeţean de la un partid va şi prefect de la acelaşi partid, iar în Capitală funcţia de prefect va reveni PSD.

„Unde este preşedinte al Consiliului Judeţean va fi şi un prefect de la acelaşi partid. Poate să existe una sau două excepţii, dar asta este regula de bază. (…) Aceasta a fost regula la care s-a ajuns până la urmă, vom încerca să compensăm în celelalte filiale cu alte funcţii. Există peste 140 de funcţii, numiri politice care vor fi făcute şi atunci cine nu ia prefect va avea o altă funcţie – secretar de stat şi aşa mai departe”, a afirmat Florin Cîțu, la Parlament, după şedinţa coaliţiei.

Despre excepţiile de la această regulă, Florin Cîţu a precizat că acestea trebuie mai întâi discutate, iar apoi vor fi anunţate.

Potrivit liderului liberalilor, în Capitală prefectul va fi de la PSD. „Este nominalizarea pe care o face PSD”, a spus preşedintele PNL, Florin Cîțu

De asemenea, Cîţu a precizat că la Cluj va fi un prefect din partea Partidului Naţional Liberal.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *