Iohannis și Cîțu

Florin Cîțu președinte. Florin Cîțu se gândește la funcția de președinte al României, după ce va reuși să câștige fotoliul de președinte al PNL. Cel puțin așa a lăsat de înțeles premierul, atunci când a fost întrebat dacă va candida la viitoarele alegeri prezidențiale. „Haideți să le luăm pas cu pas” a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu i-a adus laude președintelui României, Klaus Iohannis, spunând că acesta este „o inspirație” pentru el deoarece a schimbat imaginea Președinției și a adus în România un alt mod de a face politică.

Eu vă spun că președintele Iohannis a fost mai mult o inspirație pentru mine. Încurajat, bineînțeles… Pentru că am o relație, și s-a văzut, bună cu dl președinte și e mai mult o inspirație pentru modul în care a ales să facă politică în România.

După ani în care am avut acel tip de politician vechi, a venit și a schimbat și imaginea Președinției, și modul în care se face politică în România. Și de asta e o inspirație pentru mine”, a declarat Florin Cîțu, joi seara la TVR1.

Întrebat despre criticile ce-i sunt aduse lui Iohannis pentru neimplicare în anumite chestiuni importante, Cîțu a spus: „Critici vor fi mereu. Și la PSD e plin de critici. Ceea ce e trist e să vezi că retorica celor de la PSD e preluată uneori si de unii colegi de la PNL”.

Florin Cîțu președinte. Întrebat dacă intenţionează să candideze la președinția României, Cîțu a răspuns: „Pas cu pas (titlul primei cărți semnate de Iohannis – n.r.). Haideţi să le luăm pas cu pas. Le luăm pas cu pas. Eu am obiective, vreau să le ating, vreau să fac performanţă unde sunt şi după aceea mă gândesc la următorul pas”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *