fratii tate 1

Frații Andrew și Tristan Tate au solicitat conducerii Centrului de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei (CRAP) să le aducă, în cameră, o consolă de jocuri. În același timp, milionarii britanici au cerut și un hairstylist, în condițiile în care ar fi spus că nu pot folosi obiectele de igienă personală permise în arest.

Andrew și Tristan Tate sunt în Centrul de Arest din 29 decembrie 2022, după ce procurorii DIICOT au descins în vila lor din Pipera și la studioul de videochat deschis în apropiere. Surse din Poliție au dezvăluit, pentru Gândul, că la scurt timp după încarcerare, milionarii britanici ar fi reușit să-și facă viața mai ușoară. În acest sens, seara, la schimbarea de tură, primeau shaorma sau friptură gătită la restaurante de lux din nordul Capitalei.

În plus, pentru că autoritățile păreau înțelegătoare cu ei, aceștia ar fi solicitat să li se achiziționeze o consolă de jocuri Playstation, ca să se poată juca pe televizor, mai ales că stau în aceeași celulă.

La data de 2 februarie, înainte să intre în sediul DIICOT, unde trebuia să participe, alături de fratele său, la percheziția informatică, Tristan Tate a dat jurnaliștilor două bilete scrise de mână.

„Proba DIICOT împotriva noastră este că prietenele noastre Beatrice și Iasmina au făcut filmulețe pe TikTok, în anul 2021. De aceea sunt în închisoare. Întrebați DIICOT de probe. Întrebați judecătorii cine îi influențează. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan pe unul dintre cele două bilețele.

După acest incident, regimul de detenție al britanicilor s-a schimbat radical, iar aceștia au început să primească un tratament specific pentru arestații considerați periculoși. Ca urmare, nu au mai reușit să facă rost de friptură preparată în restaurante de lux și nici alte avantaje.

În plus, nici solicitarea pentru Playstation nu fusese, încă, aprobată. Sursele citate au afirmat că, atunci când Andrew Tate ar fi întrebat unde este consola lui, i s-ar fi comunicat faptul că, în arest, „deținuții nu se joacă, se roagă”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *