Gabriela Firea este în campanie electorală

Deși alegerile locale au fost amânate, Gabriela Firea (PSD) este în plină campanie electorală. Aceasta a postat pe contul său de Facebook un videoclip în care ne anunță că este în vizită la maternitatea Giulești. “Ma aflu la una dintre cele mai cunoscute maternitati din tara, Dr. Panait Sîrbu (Giulesti). In plina pandemie, doamnele insarcinate si nou-nascutii reprezinta o prioritate.”, spune edilul capitalei.

Se pare că rolul Gabrielei Firea la maternitate este acela de a realiza un reportaj. Firea intervievează două cadre medicale cu privire la măsurile luate pentru protecția gravidelor.

Singura explicație pentru vizita la maternitate este aceea că aceasta este în campanie electorală. Primarul capitalei ar trebui să se asigure că în aici nu vor exista incidente precum cel din 2010. Acum 10 ani, un incendiu s-a produs din cauza neglijenței personalului. Tragedia a fost soldată cu moartea a 6 bebeluși.

Pandele se alătură campaniei electorale.

De altfel, Firea a continuat campania de imagine, postând un alt videoclip, alături de soțul său. Cei doi s-au filmat într-o cameră plină de icoane, alături de un crucifix. Gabriela Firea și Florentin Pandele au citit o rugăciune de pe telefonul mobil pentru a-i salva pe români de coronavirus. “A inceput Saptamana Patimilor lui Iisus. O scurta rugaciune pentru insanatosirea bolnavilor si ocrotirea tuturor”, spune aceasta. Postarea a strâns în doar câteva ore mii de comentarii pozitive.

Cei doi primari sunt recunoscuți pentru nenumăratele acțiuni de promovare a imaginii proprii, cu ajutorul Bisericii Ortodoxe Române. Enoriașii au fost plimbați în pelerinaje, iar cele două primării au donat milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului. Toate aceste campanii de promovare  au fost făcute cu bani publici.

Primăria Municipiului București a fost în ultimii ani unul dintre cei mai mari sponsori ai Catedralei edificate de Patriarhia Română. Doar în anul 2017, PMB a alocat de la bugetul local 19,5 milioane lei. Astfel, Gabriela Firea este în campanie electorală și, alături de Florentin Pandele, încearcă să își asigure voturile necesare pentru câștigarea unor noi mandate.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *