George Simion a cerut-o de soție pe Ilinca Munteanu cu poliția. Ce a povestit viitoarea mireasă
George Simion a cerut-o de soție pe Ilinca Munteanu cu poliția. Ce a povestit viitoarea mireasă

Ilinca Munteanu a povestit, într-un interviu pentru Click.ro, cum a fost cerută de soție de către liderul AUR, George Simion.

Viitoarea mireasă a spus că Simion a pus la cale un moment special, în care a fost implicat și un polițist.

A fost „un moment inedit. Dacă vine de la George n-are cum să fie altceva. Eram pe drum spre Bacău și ne-a oprit poliția, ne-a cerut buletinele. Eu filmam pentru că am crezut că se întâmplă ceva rău și trebuia să avem dovezi. Polițistul zice: «Domnișoara Ilinca?». Zic «Da?». «Domnul George Simion are un cadou pentru dumneavoastră». Și a scos inelul și atunci, vă dați seama, a fost o bucurie imensă“, a declarat viitoarea soție a liderului AUR.

Ilinca a mai vorbit în interviul pentru Click.ro și despre rochia de mireasă specială pe care o va purta la nunta care are loc sâmbătă, 27 august, la Măciuca, în Vâlcea.

Controversele legate de nunta lui George Simion

Părerile despre nunta lui George Simion sunt împărțite. În timp ce unii l-au felicitat, alții au catalogat evenimentul drept o rețetă populistă de marketing politic: „Ieri Focșani, mâine Măciuca, istoria se repetă și rețetele populiste de marketing politic rămân aceleași”, au remarcat cei din urmă făcând o paralelă între picnicul la iarbă verde de 1925, cu 100.000 de participanți, de la Focșani, al liderului legionar Corneliu Zelea Codreanu și picnicul de 10.000 de participanți de la Măciuca zilelor noastre, a liderului AUR, George Simion.

Liderul AUR, George Simion, s-a arătat însă extrem de deranjat de comparația cu Zelea Codreanu: „Datorită nunții mele, cuvântul cheie este Zelea Codreanu. Cum au făcut și-n anii ’90, când CTP zicea… și Ion Iliescu zicea că au venit bandele de legionari și trebuie să vină minerii. Acuma trebuie să ne dea în cap, să ne eticheteze, să ne asocieze cu mișcări de acum 100 de ani. Ce treabă avem noi cu asta?”, a menționat George Simion într-o transmisiune pe rețelele sale de socializare. El a completat: „«Un ”acoperit» din ăsta a zis odată că ar trebui interziși toți cei care poartă cămașă populară și nu sunt țărani. Pentru că sunt simpatizanți legionari”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *