Liderul AUR, George Simion, acuză coaliția de guvernare, dar și pe prețedintele Klaus Iohannis de explozia prețurilor și spune că românii pleacă din țară. Simion mai susține și că Guvernul a luat decizii greșite care afectează economia.

 George Simion a lansat acuzații dure la adresa coaliției de guvernare, dar a și a președintelui Klaus Iohannis.

„Trebuie să punem control asupra resurselor naturale ale ţăii, deoarece în România nu mai produce absolut nimic. Poate lumea nu înţelege cine conduce România, în momentul acesta, ca prim partid. PSD conduce România.Cine a mărit preţurile? Regimul Iohannis susţinut de PSD, care este la guvernare. Nu îl bănuiesc pe domnul Isărescu că nu se pricepe la economie sau nu ştie ce face, nu ceaiul de tei e problema cu inflaţia, ci guvernanţii şi actuala guvernare, care văd că nu ia măsuri. Tocmai dă gazele naturale ale României pe gratis. Ei sunt vinovaţi. Şi dacă vinovatul are un nume în momentul acesta la conducerea României, din punct de vedere parlamentar, al Guvernului, cei trei C – Ciolacu, Ciucă, Cîţu, dar PSD-ul este primul la guvernare“, a declarat George Simion la Antena 3.

Prețuri foarte mari

Liderul AUR George Simion a vorbit și despre explozia prețurilor din ultima perioadă. „Mai mult de jumate dintre români primesc salarii sub 1.700 de lei, net, în mână. Nu ai cum să supravieţuieşti. Până să fim solidari cu Ucraina mai mult verbal, preţurile sunt cu 40% mai mari.

„Preţul combustibilului la pompă e aproape 9 lei, facturile la energie sunt astronomice. Din 1.700 de lei, net, nu ai cum să plăteşti, să faci faţă. Eu zic că avem foarte mulţi refugiaţi, sinistraţi, săraci, în România, şi conducerea actuală, cu PSD ca primă forţă, cei trei C – Ciolacu, Cîţu, Ciucă, regimul Iohannis care a mărit preţurile cu 40% prin măsuri aberante, cum ar fi liberalizarea preţurilor la energie şi cum se pregăteşte acum legea offshore, trecută pe repede înainte, ei sunt vinovaţii”, a mai spus George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *