Co-președintele AUR, George Simion, a declarat luni, la Antena 3, că prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan, fost jurnalist, ar fi luat bani de la invitații din emisiuni, după ce liberalul a afirmat că AUR și George Simion sunt niște marionete sprijinite de armatele de troli din Rusia.

„Omul ăsta, cum respiră, minte. Rareş Bogdan nu are curajul unei confruntări televizate în care să ne spunem părerile. Nu are curaj, nu este bărbat încât să intre prin telefon, să susţină aceste afirmații. Chiar ne-a ameninţat zilele acestea că o să se ducă să se plângă la șeful său Macron, că AUR l-a supărat şi suntem extremiști. Nu suntem extremiști. Rareş Bogdan minte. Aș vrea foarte, foarte tare să intrăm în direct cu Rareș Bogdan (…) Mai bine extremiști decât corupți”, a zis George Simion.

„Rareş Bogdan care s-a îmbogățit pe seama românilor şi ne dă nouă acum lecții de moralitate. Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere? Sau el când făcea emisiuni şi lua bani de la diferiți invitaţi? Avem şi martori în sensul ăsta (…) l-au văzut oameni”, a adăugat co-președintele AUR, George Simion.

„Mă bucur că de 4 zile delirează şi ne amenință că ne spune lui Emmanuel Macron. E, și? Ce-o să ne facă Macron, o să ne dea bătăiţă, ce o să ne facă? Rareş Bogdan s-a descalificat! Păcat că în treaba asta l-a trimis Klaus Iohannis, speriat că va fi suspendat. Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc”, a mai spus George Simion.

George Simion a răspuns acuzațiilor lansate de Rareş Bogdan care acuză formațiunea AUR că are în frunte „huligani” şi „extremiști”. În replică, Simion a făcut nişte dezvăluiri despre prim-vicepreşedintele PNL.

„Cine sunt huliganii din Fruntea AUR, de ce încearcă ei să spună că sunt puternici şi de neatins? Cine le ţine spatele şi le dă asigurări că nu vor fi retrași în garnizoane? Cine marchează banul? Rețeta de la vârful AUR folosește ingrediente pe care oamenii cu minimă educaţie, darămite specialişti, le pot identifica rapid: antisemitism, ură de rasă, discurs instigator contra romilor, ură faţă de Uniunea Europeană, populism acțiuni asemănătoare cu ale legionarilor şi fasciștilor- vânători de oameni, liste negre”, spunea Rareş Bogdan în cadrul unei emisiuni TV.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *