George Simion susține că o mână de afaceriști extrem de influenți, oameni politici și diverși lobby-iști au început să pună la punct implementarea „guvernului global”, care implică eliminarea suveranității naționale.

Practic, liderul AUR e de părere că a început implementarea unei noi forme de comunism, modern.

„E la nivel mondial un plan, de a crea un guvern global. Acesta e planul. De a nu ține cont de puterea guvernelor naționale, să nu mai avem suveranitate. Asta înseamnă că un stat nu mai poate decide pentru el”, a declarat George Simion, la România TV.

Liderul AUR a fost completat de actorul și afaceristul Mugur Mihăescu și mai nou, membru AUR.

„Puteți discursurile lui Klaus Schwab și ale lui Bill Gates, vedeți ce spune despre ce vrea să facă cu noi. Schwab a lăudat Guvernul Canadei, al lui Trudeau, a lăudat China. Putin e mic copil pe lângă el”, a declarat actorul, pentru România TV, duminică seara.

„Planurile există până în 2025 – 2030. Sunt planurile de resetare mondială, v-a spus domnul Mugur Mihăiescu, l-a citat pe domnul Schwab”, a mai comentat liderul AUR.

Forumul Economic Mondial de la Davos și Consiliul pentru Capitalismul Inclusiv se numără printre entitățile asociate din ce în ce mai mult despre activitățile la care fac referire George Simion și Mugur Mihăescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *