simion 1 jpg

Președintele AUR, George Simion, a comentat duminică seara într-o intervenție pentru emisiunea Selectiv, cu Dan Bucura, valul plecărilor din partid în urma conflictelor interne. Acesta a avertizat celelalte partide politice că la fiecare membru luat de un alt partid, indiferent că este primar sau parlamentar, AUR va lua la schimb doi membri de la celelalte partide:

„O să iau în continuare, mai ales dacă a făcut Virgil sistemul ăsta, a mințit că a furat 15 organizații de la Mehedinți. Eu le-am promis așa, la fiecare om pe care ni-l iau ei, eu o să iau doi. Și până acum a ținut. O să pregătesc pentru săptămâna următoare să îi mai liniștesc cu comasarea asta, o să le pregătesc niște consilieri municipali, județeni, primari și viceprimari de la PNL, ăia care nu vor să bată palma cu PSD-ul vor veni la AUR”.

„Urăsc eu acest lucru, dar suntem în anul 2024. Regulile politicii astea sunt. Când intri în ringul de box întrebi care sunt regulile. Toți oamenii care au cei patru piloni în comun cu noi: națiune, credință, familie, libertate sunt bineveniți aici. Până în 2020 nu exista AUR e datoria mea să aduc în AUR toți oamenii buni. Dar nu o să îl vedeți cum vehiculau unii pe Victor Ponta în AUR, nu o să îl vedeți pe Călin Popescu Tăriceanu în AUR, nu o să îl vedeți pe Liviu Dragnea, pe Liviu Marian Pop, pe Traian Băsescu, pe Eugen Tomac.

Cei care vin și îmi iau parlamentari, primari, și așa mai departe, eu o să le iau doi pentru că astea sunt regulile jocului. Când ajung la putere dau acea lege împotriva traseismului politic care trebuie dată”.

George Simion a mai spus că membrii celorlalte partide „rup ușile” ca să se înscrie în AUR:

„Eu le spun poftiți aici, la noi se muncește. 95% pleacă după prima lună când văd că la noi chiar se muncește. Vă promit ca o premieră în scena politică, odată că îi trec la detectorul de minciuni și că la noi se trece foarte greu de colega mea Ramona Lovin care organizează interviurile pentru candidaturi. Foarte puțini din cei actuali o să rămână pe funcții”, a spus George Simion, cu referire la membri care vin în AUR de la alte partide.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *