george simion
george simion

George Simion, liderul AUR, a ajuns să fie implicat într-un nou scandal, tot în direct. În platoul unui post TV, copreședintele partidului conservator a fost jignit în rafală de către Gelu Vișan, fost parlamentar din partea PDL și fost membru PMP.

Gelu Vișan a început să-l înjure pe George Simion, iar apoi a declarat că a refuzat să intre în AUR, după ce a fost invitat de către Claudiu Târziu. În discuție s-a alăturat și senatorul, care a negat scenariul prezentat de către Vișan.

„George Simion, ești un nesimțit și un prost! Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu”, a spus Vișan la RTV.

Gelu Vișan: Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.

Claudiu Târziu: Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta?

Gelu Vișan: Da, la telefon.

Claudiu Târziu: Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!

George Simion a declarat că aşteaptă procurorii „cu pâine şi sare” pentru a le arăta probele cu privire la incidentul din Parlament care îl implică pe el şi pe ministrul Energiei Virgil Popescu. Co-preşedintele AUR a adăugat că probele pe care le va prezenta arată cum „ministrul Virgil Popescu spune – hai loveşte-mă, hai loveşte-mă şi mă împinge”.

Parchetul General a anunţat, marţi, că s-a autosesizat şi a deschis dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce liderul AUR l-a agresat pe Virgil Popescu, chiar la tribuna Parlamentului. Procurorii precizează că dosarul a fost deschis în urma incientului dn Parlament.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *