George Simion, liderul AUR, a explicat ce s-ar putea întâmpla după moțiunea de cenzură. El a lansat și atacuri la adresa USR PLUS, subliniind că cel mai important este să-l demită pe premierul Cîțu.

Copreședintele AUR George Simion a transmis că există mai multe scenarii la care am putea asista după ce va fi votată o moțiune de cenzură. Acesta chiar a explicat că este posibil să apară două partide de dreapta în țara noastră.

De asemenea, el nu a exclus varianta ca URS PLUS să „se rupă”. În același timp, liderul AUR George Simion a vorbit și despre moțiunea de cenzură și a transmis că partidul său vedea acesta momentul potrivit pentru votarea moțiunii, fiindcă există disensiuni.

„Le-am transmis în august celor de la PSD că semnăm moțiunea lor, ei s-au răzgândit, nu facem în septembrie, îi lăsăm să facă congresele celor două partide.Noi am considerat că acum e momentul potrivit, pentru că acum sunt mai multe tabere și există disensiuni și acum poți să rupi din ei. Ce scenarii vor fi, vom avea două partide național-liberale, se va rupe USR PLUS, nu știu. Noi trebuie să îl dăm jos pe Florin Cîțu”, a spus George Simion.

George Simion, atac la foștii miniștri USR PLUS: „Eu sunt foarte bucuros că am scăpat de domnul Năsui, de domnul Ghinea”

Totodată, George Simion nu s-a ferit să recunoască faptul că se bucură că de unii miniștri USR PLUS au plecat de la guvernare. El i-a dat exemplu pe Claudiu Năsui, fost ministru al economiei și pe Cristian Ghinea, de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

„Un cabinet care cade prin moțiune de cenzură, cade în totalitate. Eu sunt foarte bucuros că am scăpat de domnul Năsui, de domnul Ghinea. Opinia mea e că domnul Năsui a făcut mult rău.A fost un ministru dezastruos, sunt bucuros că am provocat plecarea lui. Acum trebuie să plece și domnul Cîțu și domnul Vîlceanu”,a mai precizat liderul AUR, George Simion, la Antena 3.

Leave a comment

Lasă un răspuns