George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, în direct la România TV, că vor fi organizate alegeri anticipate în luna „iunie, maximum iulie” deoarece, din cauza tensiunilor din coaliţia de guvernare, PSD şi PNL nu vor mai forma Guvernul de luna viitoare.

„Vom avea alegeri anticipate în iunie! (…) Iunie- maxim iulie”, a spus George Simion.

Liderul AUR a spus că el şi membrii partidului pe care-l conduce sunt „pregătiţi pentru guvernare”. Mai mult, George Simion susţine că actuala coaliţie de guvernare se va destrăma pe fondul tensiunilor.

„Luna viitoare nu-l vor mai forma (Guvernul). Decât să aştepte până în 2024, mai bine opresc hemoragia acum”, a conchis Simion.

De asemenea, George Simion, copreşedintele AUR, acuză Guvernul că impune restricţii în continuare, precum cele din ordonanţa recent modificată referitoare la folosirea certificatului COVID-19 în România, în condiţiile în care „toată Europa se relaxează”.

În emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, George Simion a reacţionat, după ce zeci de oameni au ieşit în stradă, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de certificatul COVID-19.

„Oamenii au ieşit spontan, nu trebuie să ne asumăm noi vreo paternitate, însă un protest asumat de AUR va avea loc la sfârşitul acestei luni, pe 27 februarie, similar cu milioanele de protestatari din Canada vom protesta şi noi pentru că şi în ceea ce priveşte restricţiile din pandemie şi facturile şi preţurile de la carburanţi şi la alimente, toate au luat-o razna din cauza acestei conduceri care dă ordonanţe noaptea ca PSD şi PNL”, a spus George Simion, în direct la România TV.

Liderul AUR a anunţat că va organiza un protest de amploare pe 27 februarie.

„Pe 27 februarie toată România iese în stradă. Sper că nu vom avea parte de proteste paralele, cum se întâmplă de obicei. Tot centrul Bucureştiului va fi plin. O să avem centrul protestului în Piaţa Universităţii, apoi mergem la Klaus Iohannis, vinovatul pentru tot ce se întâmplă”, a mai spus George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *