Guvernarea liberală va aduce bunăstare românilor, promite Florin Cîțu, din postura de premier demis prin moțiune de cenzură. Singura soluție pentru a depăși acest moment critic este vaccinarea, afirmă șeful PNL.

Toată lumea spune că nu are încredere în mesajele care vin de la politicieni. E nevoie de toată societate să înțeleagă că doar prin vaccinare putem să depășim acest moment. Responsabilitatea trebuie să fie și a noastră, a fiecăruia dintre noi pentru că dacă ne vaccinăm ne salvăm viața noastră, dar și a celor din jur” a declarat marți Florin Cîțu, într-o conferință de presă.

Evident, meritul pentru „stabilizarea” economiei îl poartă Cîțu și echipa lui, a mai afirmat el.

Guvernarea liberală va aduce bunăstare românilor. „O guvernare liberală este cea care va aduce bunăstare pentru toţi românii. În acest moment, dacă nu am fi stabilizat economia şi nu am fi avut o creştere economică peste aşteptări şi nu am fi avut venituri la buget peste aşteptări tot ceea ce facem în această iarnă cu amânarea facturilor, cu compensarea lor, cu plafonarea preţurilor. Toate acestea reprezintă costuri pe care le susţinem de la buget. Dar dacă nu am fi avut creştere economică, toate acestea s-ar fi văzut”.

Între timp, premierul desemnat Dacian Cioloș încearcă să obțină girul parlamentarilor pentru un guvern USR. Cițu așteaptă ca acesta ăs eșueze, ca să scoată asul din mânecă.

Imediat după ce USR va fi respins cu propunerea de guvern monocolor, PNL va iniția negocierile pentru refacerea coaliției, a spus premierul demis.

După votul din Parlament, vom încerca să facem majoritate în jurul PNL, vom pune pe masă toate soluțiile pentru această iarnă (…) Am avut discuții tot timpul cu cei de la USR”, a declarat, marți, Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *