Cristian Tudor Popescu a transformat scandalul șpăgii lui Dumitru Buzatu într-o satiră. El și-a poreclit personajul central „Guzganul gălbejit” și a adus în discuție problema corupției din societatea românească.

Cu toate că situația lui Dumitru Buzatu ar putea avea consecințe grave, Cristian Tudor Popescu a subliniat absurditatea ei. El a folosit termeni precum „ditamai cotoșmanul de 1.250.000 lei” pentru a descrie suma mare de bani găsită în mașina lui Buzatu.

Jurnalistul a evidențiat și modul în care Buzatu a fost escortat la mașina poliției, afirmând că a fost „hăituit” și „tracasați” și ironizând faptul că „sunt pline instanțele de achitări”, transmite B1TV.

În același ton, Cristian Tudor Popescu a menționat, de asemenea, prezumția de nevinovăție și a ridicat întrebări cu privire la pedeapsa pe care Dumitru Buzatu o va primi.

România guzganului gălbejit

Guzganul gălbejit a fost prins cu mâța-n sac, mai exact un ditamai cotoșmanul de 1.250.000 lei în portbagaj. Flagrant limpede ca lacrima sărăcanilor din Vaslui.

Când superpesedistul Dumitru Buzatu a fost împins de scăfârlie în mașina poliției, o voce dintre privitori a început să zbiere: „Hăituiți omul, îl tracasați, nenorociților, ce-aveți cu el, sunt pline instanțele de achitări!”.

Potrivit avocaților săi, guzganul gălbejit se consideră nevinovat, victima unei înscenări și „își rezervă dreptul la tăcere”.

Ce părere aveți, stimabili și nestimabili cititori, va face guzganul gălbejit vreo zi de pușcărie? Sau va primi arest la domiciliu, în vila lui din Cănțălărești?”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *