Hienele din USR-Plus. Așa îi consideră Gabriela Firea
Hienele din USR-Plus. Așa îi consideră Gabriela Firea

Hienele din USR-Plus. Așa îi consideră Gabriela Firea pe responsabilii partidului condus de Dan Barna și dacian Cioloș, după scandalul guvernamental de miercuri, care a culminat cu demiterea ministrului USR-Plus al justiției, Stelian Ion. Totul a plecat după ce USR a reclamat că nu a fost consultat pentru introducerea pe ordinea de zi a Guvernului a planului de dezvoltare rurală „Anghel Saligny,” despre care spune că este un alt mecanism de sifonare a banilor către baronii locali.

În USR PLUS sunt personaje jalnice care se ceartă cu partenerii din coaliție și amenință cu ieșirea de la guvernare, pretinzând că luptă pentru principii, a scris senatoarea PSD Gabriela Firea pe contul ei de Facebook. În realitate, motivele nu au nicio legătură cu românii și nevoile acestora consideră Firea, care a mai scris că USR PLUS a mințit românii în campaniile electorale, iar acum își dă arama pe față.

Hienele din USR-Plus. „Hienele se sfâsie între ele! Au mintit românii, pentru a ajunge la putere, unii au si furat, au promis solutii miraculoase pentru toate problemele tarii si oraselor – inclusiv în Capitala -, si, in mai putin de un an, si-au dat arama pe fata!

E totul pentru ei, pentru parvenirea lor!

Nu e nimic pentru oameni!

Daca cei de la USR – Plus amenintau cu iesirea de la guvernare cand NU s-au majorat alocatiile copiilor potrivit legii, si a pensiilor ori ca au explodat facturile la energie electrica sau îi cereau demisia din functia de primar general lui Nicusor Dan, cand a oprit platile de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, gravide etc si cand a blocat toate santierele de dezvoltare din Bucuresti, a dublat pretul transportului in comun si a amenintat ca elimina subventia la termie, poate isi mai spalau obrazul de “noua speranta in politica”.

Dar asa, pe ciolan, urata este si se vede “lupta de idei”!

Jalnice personaje!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul