Incident șocant petrecut în arestul Poliției Capitalei, minor violat de colegi
Incident șocant petrecut în arestul Poliției Capitalei, minor violat de colegi

Într-un incident șocant petrecut în arestul Poliției Capitalei, un minor în vârstă de 17 ani, aflat în arest preventiv, a acuzat că a fost victima violului comis de alți trei colegi de celulă, toți minori.

În data de 14 noiembrie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 4 au dispus reținerea a trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, care sunt investigați în legătură cu săvârșirea infracțiunii de viol.

Conform relatării, incidentul ar fi avut loc la data de 11 noiembrie, în jurul orei 19:00. Minorul în vârstă de 17 ani a sesizat polițiștii care asigurau serviciul de pază și supraveghere cu privire la agresiunea fizică și verbală la care a fost supus într-o cameră de cazare a unui centru de reținere și arestare preventivă. Cei trei agresori, cu vârstele de 15, 16 și 17 ani, ar fi comis violul folosind constrângerea fizică și morală, transmite B1TV.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului – Sector 4 au fost prezenți în momentul audierii minorului. În urma audierii și corelării tuturor datelor și informațiilor, s-a dispus continuarea urmăririi penale împotriva celor trei bănuiți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Un control periodic efectuat înaintea incidentului nu a relevat nereguli în privința comportamentului sau stării psihofizice a persoanelor arestate. Minorul a decis să sesizeze polițiștii imediat după săvârșirea faptei, iar o nouă verificare periodică ulterioară a fost efectuată, confirmând informațiile furnizate de victimă.

La data de 14 noiembrie 2023, cei trei minori au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 15 noiembrie, li s-a aplicat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *