ionel dancă
Ionel Dancă, deputat liberal și purtător de cuvânt al PNL, le-a mulțumit colegilor din sectoarele 1, 3 și 5 din Capitală pentru votul de încredere acordat moțiunii Forța Dreptei a președintelui PNL, Ludovic Orban.

„Ei îl cunosc poate cel mai bine pe Ludovic Orban pentru că este membru al organizației PNL București și ei știu că Ludovic Orban are 9 vieți”, a transmis Ionel Dancă.

„Mulțumesc colegilor liberali din sectoarele 1, 3 si 5 din Capitală pentru votul de încredere acordat moțiunii Forța Dreptei a președintelui PNL, Ludovic Orban. Ei îl cunosc poate cel mai bine pe Ludovic Orban pentru că este membru al organizației PNL Bucuresti și ei știu că Ludovic Orban are 9 vieți”, a spus Ionel Dancă.

„Mulți s-au grăbit de multe ori să-i anunțe sfârșitul sau ieșirea din politică și de fiecare dată s-au înșelat foarte grav. Și de această dată, Ludovic Orban va învinge pentru că este un luptător până la capăt pentru victorie și un câștigător, chiar împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute care nu-l mai vor președinte al Partidului Național Liberal.Ludovic Orban – Liderul Dreptei Românești nu poate fi oprit!”, a transmis Ionel Dancă.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a informat, vineri, că, în dezbaterile interne, peste 2.000 de delegaţi la Congresul partidului din 25 septembrie, din 20 de filiale, au votat moţiunea cu care preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, candidează pentru un nou mandat.

Leave a comment

Lasă un răspuns