Jurnalistul Silviu Mănăstire amenințat de Liviu Althamer.
Jurnalistul Silviu Mănăstire amenințat de Liviu Althamer.

Jurnalistul Silviu Mănăstire amenințat de Liviu Althamer. Silviu Mânăstire susține că a primit mesaje de amenințare de la actualul adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), după ce a vorbit despre Vlad Voiculescu, ministru al Sănătăţii, şi soţia lui Althamer, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Domnul Althamer, şeful DGA, nu-mi mai transmiteţi prin intermediară că o să faceţi, că o să dregeţi. Dacă soţia dumneavoastră este principala colaboratoare a lui Vlad Voiculescu şi sunteţi directorul DGA, serviciu secret din MAI, nu se face să-mi transmiteţi prin intermediară că nu e bine ce fac. Eu am un contract moral cu telespectatorii mei şi am responsabilitatea să spun lucrurilor pe nume nu mai transmiteţi prin intermediari.

Cu ocazia asta, îi transmis ministrului de Interne, Lucian Bode că eu, jurnalistul Silviu Mănăstire, în acest moment, nu mă simt confortabil cu presiunile care se fac din direcţia DGA. Mâine o să fac un document oficial în acest sens. Nu mai transmiteţi că nu este în regulă.

Dacă toată cupola, toţi şmecherii din România care sunt în spatele lui Vlad Voiculescu ţin cu orice preţ să-l ţină pe omul ăsta în funcţie, nu am nicio problemă. Să fie ministru al Sănătăţii încă 20 de ani. Nu mă deranjează. Aici discutăm despre altceva, despre morţi, despre sănătatea noastră, despre o tragedie până la urmă”, a afirmat Silviu Mănăstire, în emisiunea „Dosar de Politician”, la postul B1 TV.

Jurnalistul Silviu Mănăstire amenințat de Liviu Althamer. Monica-Emanuela Althamer, de la Asociația Magic, ONG-ul fondat de Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu, a fost numită joi secretar de stat în Ministerul Sănătății. Decizia de numire a Monicăi Althamer, semnată de premierul Florin Cîțu, a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial.

Monica Althamer l-a înlocuit în funcția de secretar de stat pe medicul Horațiu Moldovan, venit în minister odată cu fostul ministru Victor Costache. Originară din Timişoara, aceasta a ocupat pentru scurt timp postul de consilier onorific al ministrului Voiculescu. Althamer nu are pregătire medicală, fiind licenţiată în teologie şi literatura engleză.

Aceasta a mai ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății în perioada 7 iulie 2016-4 ianuarie 2017, tot atunci când titluar la Sănătate era Vlad Voiculescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *