Klaus Iohannis va distruge PNL, așa cum Băsescu a distrus PDL-ul și Emil Constantinescu PNȚCD, consideră Ludovic Orban, care i-a declarat război fățiș șefului statului pentru că l-a susținut pe Florin Cîțu să ajungă președinte al PNL.

„În trei luni de zile, prin acțiunea sau inacțiunea președintelui Klaus Iohannis, prin acțiunea grupului demolator din PNL, toată munca zecilor de mii de membrii din PNL, a miilor de primari, de consilieri locali, de consilieri județeni, de susținători ai PNL a fost făcută praf.

Partidul Național Liberal s-a prăbușit în sondaje, iar la ora actuala este inamicul public al cetățenilor români. Iohannis s-a prăbușit în încredere, iar orice om care intră pe comentariile de pe pagina președintelui poate să își dea seama care este starea de spirit a cetățenilor români cu privire la președintele Iohannis.

În trei luni de zile a fost făcut praf PNL, coaliția de guvernare și șansa de a se reconstrui o majoritate parlamentară este aproape nulă în momentul de față. (…) Fac un apel la președintele Klaus Iohannis să revină cu picioarele pe pământ și să renunțe la ambițiile personale”, a declarat Ludovic Orban, marți, la Palatul Parlamentului, potrivit B1TV.

Fostul lider al Partidului Național Liberal susține că nu găsește o explicație a comportamentului președintelui Klaus Iohannis și reamintește faptul că formațiunea politică din care face parte a scăzut în sondaje în urma crizei politice.

Nu găsesc nici o explicație rațională pentru decizia președintelui. PSD a atins 35, AUR a crescut, chiar și USR. Singura formațiune politică care s-a prăbușit este PNL. Nu înțeleg de ce președintele face așa cu PNL, care l-a susținut, dar dacă ne uităm în istorie putem constatata că Emil Constantinescu a distrus PNȚCD, Băsescu a distrus PDL, se pare că și al treilea președinte merge pe aceeași linie, vrea să distrugă partidul care l-a sprijinit”, a mai spus fostul președinte al PNL.

Leave a comment

Lasă un răspuns