Image default
Actualitate

George Simion nu susține nicio variantă de prim ministru analizată până acum. Ce spune despre intrarea AUR la guvernare

Liderul AUR George Simion, nu va susține niciunul din numele propuse pentru funcția de premier până acum,  de partidele care vor alcătui coaliția de guvernare ori de către opoziția PSD.

George Simion a spus că nu este de acord cu niciunul dintre cei trei propuși de PSD, PNL și USR, respectiv Alexandru Rafila, Florin Cîțu sau Dacian Cioloș. Copreședintele celui mai nou partid de pe scena politică intrat în parlament a reafirmat că nu va accepta să intre în nicio coaliție de guvernare.

„Noi suntem a patra forță politică în momentul asta. Nu prea putem noi să propunem o variantă de prim-ministru pentru ca abia a aflat lumea de noi și am luat 10% din voturi. Așteptam sa vedem numele propuse de primele trei forțe: PSD, PNL și USR. Numele vehiculate pana acum nu ne-au convins, ba chiar aceasta propunere cu Cîțu ni se pare o cacealma. Cred ca USR nu o să-l susțină pe Cîțu. Nu ne conving niciunul din aceste trei nume. Așteptăm negocieri, dialog, să venim și noi dacă va fi cazul cu o variante către celelalte 3 forțe politice dacă vor avea nevoie de votul nostru. Până acum nu am purtat nici o discuție în acest sens cu reprezentanții partidelor politice. S-ar putea mâine sau poimâine sa discutam și despre alte variante decât aceste 3 nume. Am spus că nu vom intra în nicio coaliție de guvernare. Acesta este mandatul pe care alegătorii noștri ni l-au dat. Nu putem trăda acest mandat. Avem mandat să votam profesioniști, la conducerea țării, care să fie patrioți, cinstiți și buni profesioniști”, a spus liderul AUR, George Simion, în platoul B1TV, miercuri seară.

Related posts

Diana Șoșoacă, atac la Sorin Lavric: ”Voi formula plângeri pentru discriminare, inclusiv pentru jigniri”

Andrada Ionescu

Diana Șoșoacă nu exclude să candideze la prezidențiale: „Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte”

Andrada Ionescu

VIDEO. Diana Șoșoacă, scandal cu bodyguarzii în fața Institutului Marius Nasta. Senatoarea îi cere demisia lui Vlad Voiculescu

Andrada Ionescu

Leave a Comment